Balul florilor 2019

Organizat de Cluburile Lions din Bucuresti
Sâmbătă 23 martie 2019, ora 19:00
Salonul Le Diplomate, Hotel Hilton Athennee Palace
Tinută elegantă

Taxa de participare: 300 lei*

Prezenta invitatie este valabilă pentru o persoană.
RSVP: dna Raluca Nită, 0724 025 306

* Fondurile obtinute cu acest prilej, împreună cu donatiile si sponsorizările primite,
vor fi directionate pentru cauza caritabilă sustinută.

Vă asteptăm cu drag la o seară plină de empatie, dăruire si rafinament!

Actiunile clubului

Membrii clubului Lions Club Bucuresti Decan au realizat frumoase actiuni lionistice de la inceputul acestui an(iulie 2016).

 

Twinning Lions Bucuresti - Napoli(IT)

Urmare a jumelajului realizat in anul lionistic precedent, sub bagheta lui Iulian Serbanescu, vizita de reciprocitate a leilor romani a avut loc in perioada 6-9 octombrie 2016. Organizata impecabil de prietenii nostri napoletani seria de intalniri a fost extrem de interesanta prin continutul discutiilor privitoare la lionism, dar si extrem de calda prin prietenia sincera ce s-a legat intre membrii cluburilor Bucuresti Decan si Angio Maschioino.

Am debutat cu o seara rustica in stilul specific napoletan, am continuat cu o excurie de o zi la Pompei, iar in ziua urmatoare pe coasta amalfitana, culminand cu vizita minunatului orasel de coasta Sorento. Acolo, prietenii nostri de la LC Phoenix Bucuresti au decis, impreuna cu clubul din Sorento, un nou jumelaj in februarie 2017.

De mentionat ca in ultima seara a avut loc twinning-ul Districtului 124 Romania cu Districtul 108YE Italia celebrat cu o frumoasa receptie la Hotelul Ramada din Napoli. La acest eveniment am avut placerea de a avea alaturi de noi pe doamna Guvernator Daniela Holzheimer si pe Secretarul districtului Olimpiu Cocian. Cu aceasta ocazie Districtul a facut o donatie catre districtul italian pentru actiuni caritabile asociate tragicelor evenimente cauzate de cutremurul din centrul Italiei.

Pe langa Decani au mai participat invitati de la cluburile: Tarabostes, Phoenix, Arad 2007, Timisoara si Bistrita.

Actiuni screening oftalmologic

Avand ocazia de a o cunoaste pe Lions Evonne Green din Lion D24, Virginia, SUA, am beneficiat de aparatul de screening oftalmologic pe care ni l-a pus la dispozitie. 

Astfel, in cursul lunii noiembrie a fost organizat impreuna cu Fundatia Rotas un screening la Scoala Generala din Tunari. Au fost evaluati peste 182 de copii din ciclul primar fiind evidentiate 23 de cazuri ce necesita consult medical de specialitate.

Tot in cursul lunii noiembrie a avut loc un screening si la Asezamantul social "Sfintii Mihail si Gavril" din jud. Giurgiu.

 

LIONS QUEST - primul curs din Bucuresti

Organizat prin efortul Alinei, Francescai si al Stefaniei(LC Phoenix) dar si cu aportul Claudiei Rosin, sustinut finaciar de Ciprian, cursul a reusit sa "sparga gheata" in Bucuresti, fiind primul de acest tip organizat in Capitala.

Profesorii, in numar de 30, au notat la final prestatia cursului obtinandu-se un rezultat absolut remarcabil.

Mai jos cateva instantanee din timpul cursului.